Fourage

Fleuren Fourage BV handelt in diverse soorten kwaliteitsstro en kwaliteitshooi. Wij kopen de fourage direct in van het land bij een groot aantal leveranciers in het binnen en buitenland. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een uitgebreide maar stabiele leverancierskring waardoor wij garant staan voor een constante levering van een kwaliteitsproduct.

Hooi

Fleuren Fourage BV is een stabiele factor als het gaat om de levering van hooi. In het gebied van de Eifel – Westerwald zijn wij verzekerd van zeer trouwe leveranciers met grote hoeveelheden hooi van een hoge kwaliteit. Hierdoor zijn wij in staat u het gehele jaar door grote hoeveelheden hooi te leveren van een hoogstaande kwaliteit. Wij kunnen hooi leveren in grote en kleine balen zowel gesneden als ongesneden. Het hooi is ideaal als structuurverbeteraar in het voer van het vee.

Tarwestro

Een goede bodembedekker met een hoge vochtopname, een hoog volume en daarbij houdt tarwestro erg goed de warmte vast.

Gerstestro

Structuurhoudend voer met een hoge voedingswaarde, in verhouding tot het tarwestro heeft het minder vochtopname.

Kwaliteitsproduct

Wij kopen onze producten direct in bij de boer waar het product vandaan komt. Vandaar dat wij nauw betrokken zijn bij de kwaliteit van het product. Wij hanteren een scherpe controle op het stof- en vochtgehalte in onze te leveren producten.

Flexibel

Door ons diverse materieel, opslagcapaciteit en ons uitgebreide netwerk zijn wij flexibel wat betreft de leveringsdata en hoeveelheden. Dit zorgt ervoor dat wij de klant een passend aanbod kunnen doen.

Uitgebreid aanbod

In combinatie met onze mestverwerking kunnen wij u een passend en uitgebreid aanbod doen. Dit betreft de levering van hooi en strooisels en de afname van dierlijke meststoffen. Dit zorgt ervoor dat wij u een scherp en passend aanbod kunnen doen.

Constante levering

Door ons grote netwerk in meerdere landen en onze opslagcapaciteiten in binnen en buitenland zijn wij in staat om het gehele jaar door onze klantenkring evenals onze Presspack productie te bevoorraden met een kwalitatief hoogwaardig product.

Kunnen we u helpen?

Interesse in een van onze diensten of producten? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.